Šport > Košarka
1330 ogledov

Košarkarski zvezdnik na letališču napadel zaposlene, posredovala je policija

Ty Lawson Epa
Ker ni želel nositi maske, se je na koncu celo stepel z zaposlenimi, posredovati je morala celo policija.

Ty Lawson, ki je pred leti, ko je še igral za Denver Nuggets, dosegal celo po 17,6 točk na tekmo, je verjetno dotaknil dno, potem ko je bil zadržan na letališču v Španiji, ker se je stepel z varnostniki, potem ko si ni želel na obraz povezniti maske.

Lawsonu so sicer nekdaj napovedovali lepo NBA kariero, katero pa si je uničil sam s številnimi incidenti in kontroverznostmi, katerim pa je očitno naklonjen še danes.

Ty Lawson | Avtor: Epa Epa

Po poročanju španskih medijev naj bi potoval iz Dunaja do Madrida, od koder je hotel ujeti let za Santo Domingo, a je bil zadržan na madridskem letališču, kjer so varnostniki zahtevali, da si nadene masko.

Ker mu niso dovolili, da bi se vkrcal, se je zapletel v pretep, saj je s pestjo udaril v obraz enega izmed varnostnikov ter se nato spravil še na drugega, posredovala pa je celo policija, ki je kontroverznega zvezdnika pridržala, a ga ni aretirala. Kasneje so košarkarju celo pomagali urediti nov let.

Ty Lawson | Avtor: Profimedia Profimedia

34-letni Lawson je sicer mnoga leta preživel v ligi NBA, kjer je najbolj blestel pri Denver Nuggets, kasneje pa si je kruh služil v kitajski ligi, pred letošnjo sezono pa je podpisal za grški Kolossos Rodou z Rodosa, a se tudi tu ni zadržal predolgo, saj je že novembra po vsega enem mesecu v Grčiji podpisal za ekipo iz tunizijske lige.

Kariero so mu sicer zaznamovali številni incidenti, saj je bil večkrat aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola (enkrat celo mladoleten in še brez izpita) ter enkrat zato, ker se ni želel prikazati na sodišču, pa tudi zaradi nasilja v družini. Prav tako je bil izgnan iz kitajske lige zaradi objave neprimernih fotografij na spletu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.