Šport > Košarka
27 ogledov

Kot bi bili zlati

1/26
Žurnal24 main
Prihod slovenske košarkarske reprezentance z evropskega prvenstva v košarki na Letališče Jožeta Pučnika in sprejem v središču Ljubljane je posnela tudi Žurnalova kamera.

Čeprav slovenska košarkarska reprezentanca s 36. evropskega prvenstva v košarki na Poljskem domov ni prinesla napovedane kolajne, so bili ob vrnitvi v domovino deležni sprejema, ki si ga zaslužijo le največji junaki. Varovance Jureta Zdovca so navijači pričakali že na Brniku , kjer so tvorci zgodovinskega uspeha na novinarski konferenci še zadnjič strnili svoje vtise. Nato se je reprezentanca odpravila še v Ljubljano , kjer jih je pričakala večtisočglava množica. Verjetno je odveč govoriti, da so bili sprejeti kot cesarji. In tudi prav je tako, kajti z odnosom, ki so ga na EP kazali do slovenskega grba, so si to tudi zaslužili. V zgornjem videu si lahko ogledate nekaj izjav košarkarjev ob prihodu na Brnik, v spodnjem pa mnenja navijačev, ki so se zbrali v središču Ljubljane, o nastopu reprezentance na EP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.