Šport > Košarka
89 ogledov

''Kot da bi me povozil tovornjak''

ellie day lebron james cleveland cavaliers Profimedias
Ellie Day, žena golfista Jasona Daya, ki jo je na tekmi košarkarske lige NBA poškodoval LeBron James, je sporočila, da zvezdniku Cleveland Cavaliers ničesar ne zameri.

Ellie Day jo je skupila zaradi požrtvovalne igre LeBrona Jamesa na tekmi Cleveland Cavaliers in Oklahome City Thunder.

Zaradi suma pretresa možganov so jo odpeljali v bolnišnico, ki jo je še isti dan lahko zapustila.

''V redu sem. Vse me boli in zelo sem izmučena. Trčenje s tako velikim človekom bi lahko primerjali z manjšo prometno nesrečo. Dobila sem močan udarec v vrat in glavo, zato je bilo vse skupaj zelo strašljivo. Počutim se, kot da bi me povozil tovornjak,'' je na Twitterju zapisala Dayeva in zanikala, da razmišlja o tožbi proti zvezdniku Clevelanda: ''Samo opravljal je svoje delo. Dajmo, Cavs.''

James se je po tekmi opravičil, Dayeva pa je opozorila, da ogled srečanja iz prve vrste prinaša določeno stopnjo tveganja.

''Tudi na golf turnirju tvegaš, da te bo zadela žogica. Ko sediš ob igrišču, obstaja možnost, da se bo nekdo zaletel vate,'' je dejala življenjska sopotnica Jasona Daya.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.