Šport > Košarka
19 ogledov

KZS bo rešila zaplet s sedeži

Žurnal24 main
Košarkarski navdušenci že težko čakajo torkov obračun slovenske izbrane vrste z evropskimi in svetovnimi prvaki Španci. Prišlo pa je do zapleta z manjkajočimi sedeži za gledalce, kar pa bo KZS rešila.
Tudi na zurnal24.si smo podelili dvakrat po dve vstopnici za omenjeno spektakularno tekmo. Dobila sta jih Neža in Aljaž! Čestitamo!

"Žal se pri razporeditvi sedežev vse ni izšlo po načrtu, saj je prišlo do določenih nihanj med načrtom in dejanskim stanjem sedežev v dvorani. Vse imetnike vstopnic manjkajočih sedežev naprošamo, da se zglasijo pri najbližjih hostesah, ki bodo obiskovalce nato pospremile do prostega sedeža, ki bo cenovno enak ali elo boljši od kupljenega," so sporočili s Košarkarske zveze Slovenije, niso pa nam mogli postreči s točnim podatkom, za koliko gledalcev gre.

"Ker gre za otvoritveno tekmo novega objekta, katerega vsi skupaj šele dodobra spoznavamo, vse vljudno prosimo za obilico razumevanja. Košarkarska zveza Slovenije se trudi in se bo še naprej, da bo vseh 12.500 obiskovalcev iz ŠRC Stožice odšla nasmejanih in polnih novih spominov," so še dodali pri KZS, kjer gledalce pozivajo, da na tekmo pridejo vsaj dve uri pred njenim začetkom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.