Šport > Košarka
10 ogledov

Lakovič ni v kontaktu z Efesom

Jaka_Lakovic_okej_AFP Žurnal24 main
EFES Pilsen se krepi na vseh položajih. Zdaj naj bi v svoje vrste vabili Jako Lakoviča, le ta pa je v izjavi za zurnal24.si zavrnil, da bi bil v kontaktu s Turki, saj si želi ostati v Barceloni.

Turški Efes Pilsen iz Istanbula še nikoli ni bil močnejši. V klub so že privabili Bootsyja Thorntona, Andrewa Betsa, Kaya Pekerja, Miloša Vujanića in Charlesa Smitha. Sedaj pa si želijo še odličnega organizatorja slovenske reprezentance in Barcelone Jako Lakoviča. Poleg njega pa želijo po besedah trenerja Ergina Atamana še enega igralca Barcelone, Hrvata Maria Kasuna. Kasun je zaradi številnih poškodb odpovedal nastop na predolimpijskem turnirju v Atenah. Zanimivo je to, da sta oba v istem letu prestopila v Barcelono ter da so oba predstavili na isti tiskovni konferenci. Efes Pilsen si želi očitno zavladati tudi v Evropi in ne samo v Turčiji, kjer ima močno konkurenco v Fenerbahčeju.

Jaka Lakovič je v pogovu za zurnal24.si po tekmi Slovenije s Portorikom dejal, da sam ni v kontaktu z Efes Pilson, niti ni bil v kontaktu s Sieno, s katero so ga pred tem povezovali. Zatrdil nam je, da si želi ostati v Barceloni, a da ni obveščen o namerah Barcelone ter Efes Pilsna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.