Šport > Košarka
18 ogledov

Lamar Odom obsojen na tri leta pogojno

Lamar Odom Žurnal24 main
Ameriški košarkarski zvezdnik Lamar Odom, nekdanji član Los Angeles Lakers in Clippers v severnoameriški Ligi NBA, je bil v ponedeljek na sodišču v Los Angelesu zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih sredstev obsojen na tri leta pogojne zaporne kazni.

Štiriintridesetletnik bo zaradi incidenta 30. avgusta, ko je brezglavo in cikcak z avtom divjal po Los Angelesu, plačal še 1.814 dolarjev kazni in sodnih stroškov.

Policija je Odoma aretirala 30. avgusta, ko so se v javnosti že dlje pojavljale govorice o njegovih težavah z drogami in v zakonu z zvezdnico resničnostnega šova Khloe Kardashian.

Košarkar, ki je v Ligi NBA odigral 14 sezon, je z belim mercedesom vijugal po losangeleških serpentinah in ogrožal druge voznike, zato ga je zaustavila kalifornijska policija. Ta mu je, potem ko je odklonil tako alkotest kot krvni test, za eno leto odvzela vozniško dovoljenje. Lamarja zdaj čakajo tudi trije meseci zdravljenja zaradi zlorabe alkohola.

Odom ima povprečje 13,3 točke, 8,4 skoka in 3,7 podaje na tekmo, v karieri NBA pa je odigral 961 tekem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.