Šport > Košarka
36 ogledov

LeBron James in Stephen Curry glavni zvezdi v All NBA ekipi

Stephen Curry EPA
V sanjsko ekipo severnoameriške košarkaške lige NBA se ni uvrstil nobeden od slovenskih igralcev.

NBA je razglasila rezultate izbora sanjske ekipe košarkaške lige v sezoni 2014/2015. Glavna zvezdnika ekipe All NBA sta LeBron James in Stephen Curry, ki sta prejela vseh 129 možnih glasov. To je deveta uvrstitev Jamesa v sanjsko ekipo v dvanajstih sezonah in prva Curryja. Oba se trenutno borita za finale NBA v končnici zahodne in vzhodne konference, James za ekipo Cleveland Cavaliers, Curry pa za ekipo Golden State Warriors.

 

Brez Slovencev vse tri sanjske peterke

Ob Jamesu in Curryju so v prvi sanjski peterki še Anthony Davis (New Orleans Pelicans), Marc Gasol (Memphis Grizzlies) in James Harden (Houston Rockets).

Novinarji iz ZDA in Kanade so izbrali tri sanjske peterke. Za vsako peterico so morali izbrati dva krila, dva branilca in en center. Slovenskega predstavnika v vseh treh peterkah ni. Beno Udrih (Memphis Grizzlies) in brata Goran in Zoran Dragić (Miami Heat) se po mnenju novinarjev niso uvrstili med najboljših petnajst igralcev NBA. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.