Šport > Košarka
27 ogledov

LeBron poškodoval ženo golfista

lebron james Youtube
Košarkarji Cleveland Cavaliers so v severnoameriški ligi NBA premagali Oklahomo City Thunder s 104:100 in se še utrdili na prvem mestu vzhodne konference.

Na drugih dveh tekmah večera so Charlotte Hornets s 109:99 po podaljšku ugnali Toronto Raptors, Houston Rockets pa v gosteh Los Angeles Lakers s 107:87.

Pri Clevelandu je bil tako ali drugače prvi mož večera LeBron James. Ta je tekmo končal s 33 točkami, 11 podajami in devetimi skoki. V zadnji četrtini pa je ob borbi za žogo zletel z igrišča, točno v ženo golfskega zvezdnika Jasona Daya, drugega s svetovne lestvice, ki so jo morali odpeljati iz dvorane. Kako hudo jo je Clevelandov orjak poškodoval, še ni znano.

''Stisnila je mojo roko in mi povedala, da je v redu. Mislim, da je bila samo nekoliko izčrpana. Povedali so mi, da ji gre dobro. Poskušal sem zadržati posest žoge in na živce mi gre, da je bil to končni rezultat,'' je povedal James, kasneje pa na Twitterju dodal: ''Ellie Day, upam, da si v redu. Opravičujem se. Upam, da se boste kmalu udeležili še kakšne tekme.''

Svoj pogled na neljubi dogodek je po tekmi razkril tudi trener Clevelanda David Blatt, ki je že večkrat opozoril na nevarnost, kateri so izpostavljeni gledalci v prvih vrstah ob igrišču. ''Videl sem samo LeBrona, kako se je pognal za žogo. Vsi upamo, da je z njo vse v redu. Sedeži ob igrišču so mi vedno vzbujali skrb. Ko govorimo o tako hitrih in močnih igralcih, to ni kar tako. Tisti, ki so na položajih, se bodo morali odločiti, kaj narediti glede tega,'' je povedal Blatt.

Na drugi strani sta bila pričakovano najboljša Russell Westbrook s 27 in Kevin Durant s 25 točkami, a oba sta v zadnjih desetih sekundah pri izidu 103:100 v korist domačih zgrešila met za tri točke, tako da se je niz šestih zmag končal.

Charlotte je šele po podaljšku strl odpor Toronta. Po dolgem času so navijači lahko na delu videli "Linsanityja" Jeremyja Lina, ki je za domače dosegel 35 točk, Kemba Walker jih je dodal 27. "To je tisto, kar sem si že dolgo časa želel," je po tekmi dejal Lin, ki je priložnost za igro dobil predvsem zaradi bolezni Nicolasa Batuma. Pri gostih je DeMar DeRozan tekmo končal z 31 točkami.

Houston pa niti v gosteh ni imel težav z drugo najslabšo ekipo lige Los Angeles Lakers, ki je doživela že 22. poraz na 26 tekmah. Pri gostih je bil najboljši strelec James Harden s 25 točkami, pri domačih pa Kobe Bryant z 22.

Liga NBA, izidi:

Charlotte Hornets : Toronto Raptors 109:99
Cleveland Cavaliers : Oklahoma City Thunder 104:100
Los Angeles Lakers : Houston Rockets 87:107

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.