Šport > Košarka
10 ogledov

Letošnji novinci boljši od lanskih

1/14
Žurnal24 main
S tako imenovanim "Rookie izzivom" se je v Los Angelesu začel NBA All-Star vikend. V prvi poslastici so bili s 148:140 letošnji novinci (Rookies) boljši od lanskih (Sophomores). MVP John Wall.

Letošnji All-Star vikend lige NBA gosti Los Angeles in slovita dvorana Staples Center. Pred nedeljskim vrhuncem in tekmami zvezd so v noči na petek za ogrevanje poskrbeli letošnji (Rookies) in lanski (Sophomores) novinci. Že drugo leto zapored so bili na "Rookie izzivu" boljši letošnji novinci.

Rookies so Sophomerse zasenčili z atraktivnimi zabijanji (prednjačil je Blake Griffin) in odličnimi podajami. Na koncu je bilo kar 148:140. Naziv najkoristnejšega igralca tekme (MVP) si je prislužil John Wall (Washington Wizards), ki je povprečnim 12 točkam dodal impresivnih 22 podaj. Soigralec Bena Udriha pri Sacramento Kings DeMarcus Cousins je bil s 33 točkami najboljši strelec in tako dodal velik delež k zmagi letošnjih novincev. V tekmi z veliko šova in zelo malo obrambe sta ekipo lanskih novincev s 30 točkami vodila James Harden (Oklahoma City Thunder) in DeJuan Blair (San Antonio Spurs), ki je zbral dve točki manj, dodal je še 15 skokov.

NBA All-Star,  "Rookie izziv":


Letošnji novinci (Rookies) : Lanski novinci (Sophomores) 148:140
Cousins 33 in 14 skokov, Johnson 25,Wall 12 in 22 podaj; Harden 30, Blair 28 in 15 skokov

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.