Šport > Košarka
2377 ogledov

Luka postal junak priljubljene risane serije, ki navdušuje gledalce

Luka Dončić Youtube
Luka Dončić se v risanki skupaj z Bookerjem in Giannisom spopade z zlobnim Nikolo Jokićem.

Izjemni srbski košarkar Nikola Jokić je v minuli sezoni še drugič zapored osvojil nagrado MVP za najboljšega košarkarja v ligi NBA. Košarkar ekipe Denver Nuggets blesti tudi na zčetku nove sezone, a se vseeno zdi, da je počasi prišel čas, da nagrado za najboljšega košarkarja rednega dela sezone prejme drug igralec.

V priljubljeni risani seriji Hero Ball, ki je obnorela ljubitelje NBA košarke, so tako mnenja, da bi to lahko bil kdo izmed trojice Luka Dončić, Giannis Antetokounmpo ter Devin Booker, ki v drugi epizodi te sezone združi moči ter se v želji po MVP naslovu spopade z zlobnim kovačem MVP trofeje, Nikolo Jokićem.

Luka Dončić | Avtor: Youtube Youtube

Omenjena trojica NBA zvezdnikov se namreč vzpenja visoko na vrh gore, kjer se nahaja Jokićev brlog, v katerem si Jokić kuje še tretjo zaporedno lovoriko. Velika rivala Luka in Booker ter Giannis morajo združiti moči, da izjemnemu Srbu preprečijo še tretje zaporedno slavje. Jim bo uspelo?

In kako uspešni bodo v resnici? Zaenkrat vsaj Luki in Giannisu kaže odlično, da prekineta Jokićevo dominanco, saj vsaj na začetku prvenstva izgledata kot najresnejša kandidata za letošnji MVP naslov.

Omenjena risanka Hero Ball, ki jo je sloviti Bleacher Report posnel v anime stilu, je sicer postala izjemno priljubljena med ameriškimi ljubitelji košarke, o tem pa najlepše priča podatek, da si jo je preko Youtuba v prvem dnevu ogledalo preko 123.000 ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.