Šport > Košarka
11904 ogledov

Luka spet pokazal, kako veliko srce ima! Prizori, ki orosijo oči ...

Luka Dončić in Chase TikTok
Luka Dončić praktično od svojega začetka NBA-kariere skrbi za to, da pomaga tistim, ki pomoč potrebuje. V sklopu svoje fundacije tako pogosto pomaga in poskrbi za presenečenja otrokom, ki potrebujejo takšno ali drugačno pomoč. Tokrat se je znova izkazal ...

Luka Dončić ima veliko srce, to je že večkrat dokazal. Tokrat je preko svoje fundacije poskrbel za novo lepo zgodbo. Srečal se je z velikim navijačem Chasom, ki je izgubil obe nogi in roki. Slovenski košarkarski virtuoz mu je med All-Star vikendom v Salt Lake Cityju pripravil izjemno presenečenje, zdaj pa je luč sveta uzrl tudi videoposnetek celotne dobrosrčne akcije. 

Dončić se je odločil za presenečenje, in sicer je Chasu, ki je izgubil obe nogi in roki, omogočil ogled tekme All-Star. A to še zdaleč ni bilo vse: sledilo je srečanje in obdarovanje, nato pa mu je Luka sporočil, da je njegov poseben gost na treningu in tekmi sami.
"Moram priznati: izgubil sem obe roki in nogi, toda nikoli nisem izgubil upanja," je navedel Chase v posnetku, ki ga je z javnostjo delila Lukova fundacija.

Sanjalo se mu ni, da se bo srečal z Dončićem

Chase je sicer sprva od svojih sošolcev izvedel, da bo imel priložnost obiskati tekmo zvezd v Salt Lake Cityju, a se mu niti sanjalo ni, da se bo srečal s slovenskim zvezdnikom Luko Dončićem, ki je v isti sapi tudi njegov najljubši košarkar. Chasu so v dvorani v Salt Lake Cityju prevezali oči, ko je pred njega stopil Luka, pa so mu dejali, naj si prevezo sname. Ko je pred seboj zagledal Dončića, je od šoka in navdušenja preprosto stekel stran. "To je najboljša stvar, ki se mi je zgodila v življenju," je kasneje pojasnil Chase.

Komentarjev 1
  • Jako 13:14 26.februar 2023.

    Bravo, Luka!