Šport > Košarka
39 ogledov

''Melo'' prvi mož ob zmagi nad Lakersi

carmelo anthony la lakers new york knicks Reuters
V severnoameriški košarkarski ligi NBA sta bili v noči na ponedeljek na sporedu zgolj dve tekmi.

Boston Celtics so morali doma priznati premoč Miami Heat s 75:83, New York Knicks pa so bili z 92:80 boljši od Los Angeles Lakers. Prvo ime v Madison Square Gardnu je bil prav gotovo Carmelo Anthony, ki je proti Los Angeles Lakers dosegel 33 točk in ob tem za zmago domačih ujel še osem odbitih žog. Obe ekipi sicer v tej sezoni ne blestita, New York ima zdaj 10 zmag in 38 porazov, Los Angeles je le malenkost boljši, ima 13 zmag in 35 porazov.

Ekipi beležita rekordno slabi sezoni. Langston Galloway je dodal 13 točk, Lou Amundson pa je ujel 13 odbitih žog. V dresu Los Angelesa sta Jordan Clarkson in rezervist Carlos Boozer dosegla vsak po 19 točk.

Vročica z zmago začela niz gostovanj

V Bostonu so domači gledalci videli poraz, glavna krivca za to sta bila z 20 točkami razpoloženi Hassan Whiteside, Chris Bosh jih je dodal 18. Miami je tako z zmago začel niz štirih gostovanj, zmaga pa je toliko slajša, saj je moštvo proti Bostonu klonilo v zadnjih 11 od 12 poskusov.

Miami je odbil napad gostiteljev v drugem polčasu in zdaj izboljšal razmerje zmag in porazov na 21:26. Tyler Johnson je za Miami dodal 13 točk in devet skokov. Za Boston, ki je vknjižil peti zaporedni domači poraz, sta bila s po 17 točkami najboljša Avery Bradley in Tyler Zeller.

Liga NBA, izidi:

Boston Celtics : Miami Heat 75:83
New York Knicks : Los Angeles Lakers 92:80

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.