Šport > Košarka
31 ogledov

Met za hektoliter in zabijanje za 720°

Fantje iz skupine Dunkin' Devils pripravljajo nekaj čisto novega. (Foto: Nik Rov Žurnal24 main
Union Olimpija v četrtek igra za maščevanje in nadaljnje upanje za četrtfinale. A to bo več kot tekma: ob polčasu sledi "met za hektoliter", Anže Leskovar - Superstar pa bo poskušal zabiti z dvema obratoma.
Ker bo Stožice napolnilo prek 13 tisoč navijačev, vas že danes pozivamo, da uporabite mestni avtobus oziroma se na tekmo pripravljete vsaj uro prej, da bi se tako izognili gneči. Ob odhodu iz parkirne hiše pa uporabljajte oba izvoza!

V Centru Stožice je vse pripravljeno za četrtkov spektakel. Ne le tekma med Maccabijem in Union Olimpijo v Evroligi, dogajalo se bo še marsikaj drugega. Za navijače bo poskrbela Pivovarna Union, ponosni generalni pokrovitelj kluba, ki je pripravil svoj tematski večer. Trinajst tisoč navijaških artiklov bo le del šova, ki se obeta med polčasom, ko bodo podarili kar hektoliter pijače in še z marsičim razveselili zveste navijače. Poleg "meta za hektoliter" bodo svoje dodali še člani High 5 Showa, Dunking Devilsov z zabijanjem za 720 stopinj (Anže Leskovar - Superstar bo kot prvi v zgodovini na tekmah Evrolige poskušal zabiti z dvema obratoma), plesalk skupine Stars in Zmajčic! Ritem bodo dogodku dajali Green Dragonsi, vsi skupaj pa bomo držali pesti, da bodo v misiji nemogoče uspešni tudi borbeni košarkarji na parketu, sporočajo iz Olimpije.

Skupaj z navijači bodo zmaji poskušali pripraviti maščevanje za visoki poraz v prejšnjem kolu. "Še vedno smo v igri, še vedno imamo možnosti za napredovanje v četrtfinale. Smo zelo motivirani, da se oddolžimo Maccabiju za katastrofo, ki smo jo doživeli v Tel Avivu. Mislimo, da je Maccabi premagljiv, to sem trdil že prvo tekmo in to trdim tudi danes," napoveduje trener Jure Zdovc. Dodatni adut zmajev bo Vladimir Boisa: "Zdi se mi, da je Barcelona boljši nasprotnik od Maccabija, pa smo imeli v Stožicah met za zmago na tisti tekmi, zato ne vidim razloga, zakaj ne bi bilo podobno tudi proti Maccabiju. Igrati moramo našo igro, agresivno in ne dovoliti Maccabiju, da se razleti." Še naprej pa čakamo novico, da bo igral tudi Samo Udrih. Bo danes le podpisal?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.