Šport > Košarka
71 ogledov

"Nisem si mislil, da bo tako hudo"

miami heat Profimedias
Košarkarska ekipa Miami Heat je brez Gorana Dragića, ki okreva po poškodbi očesa, izgubila pomembna tekmo v lovu na končnico.

Zaradi udarca v glavo in posledično zateklega očesa Goran Dragić ni odpotoval v Indianapolis, brez njegovi pomoči pa Miami ni uspel premagati Indiane, neposrednega tekmeca v boju za končnico. Rezultat je bil 102:98.

Dragić se je poškodoval na prejšnji tekmi s Torontom, datum njegovega povratka na igrišče pa še ni znan. Miami zdaj čaka pet zaporednih tekem pred domačimi gledalci.

''Ne vidim na desno oko. Nisem si mislil, da bo tako hudo. Oko je popolnoma zaprto. Zdravnik me je pregledal in dejal, da je z očesom vse v redu. Samo oteklo je. Samo pritisk, bolečine ni,'' je povedal slovenski košarkar, ki se je po tekmi oglasil na Twitterju: ''Ponosen sem na fante, trdo so se borili. Komaj čakam, da se jim spet pridružim. Brez skrbi. Vračamo se domov po naslednjo zmago,'' je zapisal.

V odsotnosti slovenskega zvezdnika je največ točk za Miami dosegel Hassan Whiteside, 26 točk, 21 skokov, pri domačih pa je izstopal Paul George z 28 točkami.

Nov poraz, četrtega na zadnjih petih tekmah, so si privoščili prvaki iz Clevelanda. V Houstonu je bilo prvo ime tekme James Harden, ki je zabeležil šestnajstega trojnega dvojčka v sezoni - 38 točk, 11 podaj, 10 skokov, oziroma je enaintridesetič v tej sezoni dosegel vsaj 30 točk.

Liga NBA, izidi:

Boston Celtics - Chicago Bulls 100:80
Brooklyn Nets - New York Knicks 120:112
Indiana Pacers - Miami Heat 102:98
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 101:110
Houston Rockets - Cleveland Cavaliers 117:112
Los Angeles Lakers - Philadelphia 76ers 116:118

Komentarjev 1
  • izRODEk 11:54 13.marec 2017.

    Kaj je Goran, ste imeli zapuščinsko pri vas doma? :DIzgleda kot, da je fotošopiran! :DDDDSe bo že zlizal. Pri vsem tem denarju si bo že kupil novo učko, saj denar kupi vse, kajneda... :DDDD