Šport > Košarka
23 ogledov

Milič dal Olimpiji 17 točk

(Foto: Facebook Union Olimpija) Žurnal24 main
Za Union Olimpijo se v sredo sezona začne zares s tekmo superpokala Slovenije. Pred tem so odigrali še zadnjo pripravljalno tekmo. Cremona jih je premagala 64:61, Marko Milič jim je dal 17 točk.

Union Olimpija je odigrala še eno prijateljsko tekmo v sklopu priprav za sezono, ki se bo devetega oktobra začela v Stožicah (že to sredo pa bodo s Krko igrali za superpokal). Zmaji so tokrat v Vidmu klonili proti Cremoni Toma Mahoriča. Domačini so visoko povedli že v prvi četrtini, nato pa so Zmaji pod taktirko Vlada Ilievskega in Damirja Markote kmalu ujeli in celo prehiteli ekipo, za katero letos nastopa tudi Marko Milič (dal je 17 točk). Vso zadnjo četrtino je bila na parketu Olimpijina mlada peterka in na koncu ob dobri obambi klonila s 64:61. Zmaji so nastopili brez poškodovanega Suada Šehovića, ki ima lažje težave s kolenom in bo manjkal tudi v sredo na tekmi Superpokala v Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.