Šport > Košarka
8 ogledov

Milko in kratkohlačniki

1/2
Žurnal24 main
Marko Milič to poletje v Kranjski Gori otroke uči osnove košarke. Trenutno poteka drugi termin, priljubljeni Milko pa se je odlično znašel v vlogi učitelja in trenerja.

Marko Milič na Gorenjskem premierno vodi košarkarsko šolo in skuša svoje bogato znanje prenesti na naše najmlajše. Otroci od 7. do 15. leta tako lahko sodelujejo v treh vadbenih taborih pod budnim očesom vrhunskih inštruktorjev, animatorjev in samega Milkota. Trenutno poteka drugi termin. Poleg člana Uniona Olimpije s podjetjem Hit pri uspešni izvedbi športnih taborov v Kranjski Gori sodelujejo tudi drugi športniki. Tako trenutno poteka tudi nogometni tabor, bodoči zvezdniki slovenskega nogometa pa bodo na taboru Francesca Tottija lahko vadili vse do desetega avgusta. Enotedenski nogometni program poteka pod budnim očesom trenerjev italijanskega velikana Rome. Konec avgusta bo tabor vodil tudi Jure Košir , v istem času pa bo potekal še kamp za vse otroke, ki želijo igrati odbojko na mivki. V projektu je sodeloval tudi trenutno najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.