Šport > Košarka
80 ogledov

Murić želi v Olimpijo

Dino Murić je tik pred zdajci odpadel s seznama kandidatov za letošnje SP. (Foto Žurnal24 main
Zgodba, imenovana Dino Murić, še ni končana. Pogajanja med Unionom Olimpijo in Parklji, s katerimi ima kapetan mlade reprezentance še dveletno pogodbo, še vedno potekajo. Kaj pa igralec?
Vajeti Parkljev v rokah drži Tone Corel. Pred tedni je za zurnal24.si zatrdil, da bi bil zadovoljen z odškodnino 20-krat po 10 tisoč evrov: "Stiki obstajajo, dokončnega dogovora še ni. Dokler bo tako, je Dino Murič igralec Parkljev. O denarju ne bom govoril. Če bo prišlo do dogovora, bomo sklenili kompromis. Moj osebni občutek je, da bi morda lahko prišlo do dogovora."

"Moja želja je, da prestopim stopničko višje. Olimpija nudi tako ligo NLB kot Evroligo. S pomočjo nastopanja v teh tekmovanjih bi napredoval, dobil izkušnje in se igralsko razvil," je za zurnal24.si dejal Dino Murić, ki še ni imel stikov s strokovnim vodstvom zmajev. "Za zdaj smo bili na sestanku le s Parklji. Če se bomo dogovorili z mojim zdajšnjim klubom, bo prišlo do nadaljnjih pogovorov z Olimpijo."

Kako dolgo pogodbo pa bi si eden najbolj nadarjenih slovenskih kril želel, če bi lahko izbiral? "To ni odvisno od mene. Olimpija bo plačala veliko odškodnino, po mojem mnenju bo tudi več zahtevala (večletno pogodbo, op. a.). Koliko bo to, pa še ne vem." Dodajmo še, da je Union Olimpijo okrepil gruzijski center, prišlek iz Panathinaikosa, Giorgi Šermadini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.