Šport > Košarka
25 ogledov

Nachbar: Odločitev Udriha me je razočarala

Takole je Boji zabijal na SP, zdaj je super formo prenesel v Efes Pilsen. (Foto: Reuters
Kapetan slovenske reprezentance Boštjan Nachbar se je prek Twitterja odzval na nedavno odločitev Bena Udriha, ki ne bo nastopil niti na domačem evropskem prvenstvu.

"Ker me ljudje in novinarji še naprej sprašujejo o Benu, se bom ponovil še zadnjič: Beno je moj prijatelj in vrhunski igralec. Njegova odločitev me je razočarala. V povezavi z njim in slovenskim dresom ne razmišljam več. Fokus je na ekipi, ki jo imamo. Uspelo nam bo," je prek svojega profila na Twitterju sporočil Boštjan Nachbar oziroma @BokiNachbar.

Slovenska reprezentanca je po odpovedih Saše Vujačića in Erazma Lorbka v ponedeljek doživela nov udarec pred začetkom domačega evropskega prvenstva, ko je sodelovanje tako kot v zadnjih letih odpovedal organizator igre Beno Udrih

Na priprave Joksimović

S Košarkarske zveze Slovenije so sporočili, da "ni pravično", da je nekdanji član Orlando Magica, ki še vedno išče nove delodajalce v Ligi NBA, tako dolgo odlašal s svojo odločitvijo, ki jo je vodstvu zveze predal prek SMS-sporočila.

Po odpovedi Udriha se bodo priprav, ki se bodo začele 19. julija, udeležili: Goran DragićJaka LakovičNebojša JoksimovičJaka BlažičZoran DragićKlemen PrepeličEdo MurićBoštjan NachbarDomen LorbekLuka LapornikJure BalažićJaka BrodnikGezim MorinaMirza BegićUroš Slokar in Gašper Vidmar.

Komentarjev 1
  • Ecaf Koob 16:29 17.julij 2013.

    košarka je igra v kateri zmagujejo srbi (prej juga), kdaj pa kdaj še španci, slovenciji pa so beki ali vodonoše. Tako je bilo in bo tako bo. 7.mesto.