Šport > Košarka
15 ogledov

Nachbar spet med boljšimi

Boštjan Nachbar igra v odlični formi. Žurnal24 main
Boštjan Nachbar je tik pred začetkom sezone v odlični formi, tokrat je za New Jersey Netse igral 23 minut in prispeval 13 točk. Nesterović z dvema točkama podpovprečno, drugi naši niso igrali.
Boštjan Nachbar je priprave na svojo najpomembnejšo sezono NBA očitno vzel zelo resno, prvi sadovi dela pa so že vidni. Priljubljeni Boki namreč igra v odlični formi, na pripravljalnih tekmah je vselej med najvidnejšimi na parketu. Njegove Mrežice so tokrat na gostovanju v Philadelphii sicer izgubile z 91:83, Nachbar je v 23 minutah prispeval 13 točk in bil tretji strelec svoje ekipe. Pri zmagovalcih je izstopal Andre Miller z 18 točkami.

 

Pripravljalne tekme

Cleveland :  Toronto 78:111
San Antonio : Orlando 91:99
Philadelphia : Ney Jersey 91:83
Millwaukee : Chicago 81:97
Denver : Phoenix 113:116

Toronto Raptors, moštvo reprezentančnega kapetana Raša Nesterovića, je tokrat v gosteh s kar 78:111 presenetil lanske finaliste iz Clevelanda. Pri zmagovalcih se je izkazal branilec Carlos Delfino z 18 točkami in kar devetimi skoki, medtem ko je LeBron James za Cavalierse dosegel 17 točk in devet asistenc. Rašo je v 20 minutah zbral zgolj dve točki z metom iz igre 1-4.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.