Šport > Košarka
19 ogledov

Naj bo v Stožicah huje kot v Pionirju!

Takšno je navijaško vzdušje v Beogradu, če ne v nedeljo, pa bo podobno v Stožica
1/2
Žurnal24 main
Žvižgi, petje, vzkliki ... navijaški pekel v beograjskem Pionirju. Poglejte, kako je bilo v sredo ob zmagi Partizana nad Himkijem. V nedeljo pa Partizan prihaja k Olimpiji v Stožice. Jim bomo zagrenili dan?

Nocoj ob 21.00 Union Olimpija gostuje v drugem kolu Evrolige pri AJ Milanu. Že v nedeljo pa jo čaka naslednja trda bitka. V petem kolu lige NLB bodo v Centru Stožice gostili prvaka Partizana. Beograjska ekipa je v sredo v Evroligi v peklu dvorane Pionir z 72:68 premagala ruski Himki. V dodanem videu lahko slišite, kako se navija v Beogradu! Naj bo tako tudi to nedeljo ob 19.00 v Stožicah. Lahko Srbom pripravite podoben pekel? Vstopnic je še več kot dovolj (za zdaj so naprodaj le za spodnji sektor).

Čez teden dni pa ljubljansko Olimpijo, ki ima to sezono za zdaj štiri zmage in le en poraz (navdušila je prejšnji teden proti Efes Pilsnu), čaka naslednja velika preizkušnja – v Stožice prihaja Panathinaikos. Še enkrat naj vas opozorimo, da si čim prej priskrbite vstopnice, saj jih za spodnji sektor skoraj ni več, za zgorji pa le še tiste za devet evrov za košema. Pred nekaj tedni smo vsi trepetali za obstoj Olimpije, zdaj pa po eni neverjetni predstavi povsem prenovljene ekipe v Ljubljani vlada prava košarkarska vročica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.