Šport > Košarka
11621 ogledov

Najglasnejši kritik tokrat niti besedice o Dončiću

luka dončić Print Screen
Slovenski košarkar je izenačil svoj najboljši dosežek v ligi NBA.

Luka Dončić je z osmimi trojkami izenačil osebni rekord po številu košev z razdalje na eni tekmi. Dončićeva mirna roka je bila tokrat usodna za Portland Trail Blazers, katerim so se telički oddolžili za poraz pred dvema dnevoma. 

Luka Dončić Izjemno Šport Resnično nor večer Luke Dončića

Slovenec je tokrat na praketu preživel manj kot 30 minut ter vpisal 37 točk, sedem skokov in štiri podaje ob 68-odstotnem metu iz igre (13/19) in 89-odstotnem metu za tri točke (8/9). Nekoliko manj razpoložen je bil na črti za proste mete, kjer je beležil 50-odstotni izkupiček (3/6).

Potem ko je bil v letošnji sezoni večkrat kritik na računa svojega meta z razdalje, je Dončić sinoči utišal vse dvomljivce.

Najbolj neprizanesljiv je bil v tem pogledu košarkarski analitik Skip Bayless, ki Dončiću vseskozi očita, da je eden najslabših strelcev v ligi, a mu je Luka sinoči zaprl usta. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da med številnimi objavami kontroverznega poznavalca lige NBA o Dončiću tokrat ni bilo ne duha ne sluha.

"To je bilo res nekaj posebnega. Ko se človek tako počuti, je to res posebno," je po tekmi komentiral Dončić, a v smehu priznal, da bil povsem zadovoljen: "Lahko rečem samo to, da bi moral zadeti še zadnjega."

Dončić je bil večino tekme nezgrešljiv z razdalje, z osmo zaporedno trojko pa je na noge spravil tudi svoje soigralce.

boban | Avtor: Print Screen Print Screen

Šarmer Šport Dončić vklopil deški šarm, reakcija sodnice močno odmeva

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.