Šport > Košarka
494 ogledov

Najprej sodeloval pri reprezentanci, zdaj bo vodil slovenski klub

Gruzija Slovenija EuroBasket Celje Zlatorog Chris Thomas Nachbar Slokar Saša Despot
Nekdanji član strokovnega štaba slovenske izbrane vrste se vrača v Slovenijo.

Košarkarje Zlatoroga iz Laškega bo novi sezoni vodil ameriški strateg Christopher Thomas, je danes sporočil klub. Novega trenerja bodo v Laškem predstavili 5. avgusta.

Chris Thomas je košarkarski trener, ki je odraščal v Ohiu. Izkušnje si je nabiral kot pomočnik trenerja pri več študentskih ekipah, poudariti pa je vredno njegovo sodelovanje z Miami RedHawks ter slovensko državno reprezentanco. S slovensko reprezentanco je Thomas sodeloval dve leti. Trenerskemu štabu se je pridružil leta 2013 in bil tako član reprezentance, ki je na domačem EP osvojila peto mesto pod taktirko Božidarja Maljkovića, naslednje leto pa je bil tudi v strokovnem štabu Jureta Zdovca na SP 2014.

Michael Thomas EuroBasket Zreče trening Slovenija ameriški trener Šport "Slovenije nisem želel izpustiti"

Kot del strokovnega štaba v moštvih NBA je po službi v Miamiju nadaljeval delo pri Golden State Warriors, Chicago Bulls in Utah Jazz, so novega prvega moža stroke opisali pri Zlatorogu.

V prejšnjih treh sezonah je Laščane vodil Aleš Pipan, ki pa je konec junija sprejel nove delovne izzive; v prihajajoči sezoni bo vodil hrvaški Zadar, ki ga je že treniral v sezoni 2011/12, zdaj pa je sklenil nov dogovor za eno leto.

Komentarjev 1
  • Holly_Wakelin 13:18 27.julij 2018.

    Vsakdo lahko zasluži 950 € na dan ... Lahko si zasluži 7258 do 8493 evrov na teden in še več, če delate kot polni delovni čas ... Preprosto sledite navodilom na tej strani, pozorno preberite od začetka do konca ... ...prikaži več To je fleksibilno delo, a dobra priložnost za to. Zaa veeč informacij obiščite spletno stran ........... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com