Šport > Košarka
18 ogledov

Nastop v Londonu odpovedal še Odom

Lamar Odom Žurnal24 main
Lamar Odom, ki bo v novi sezoni prvenstva severnoameriške košarkarske lige NBA igral za moštvo Los Angeles Clippers, bo izpustil poletne olimpijske igre v Londonu.

Nastop za reprezentanco so že odpovedali Chris Bosh, Dwyane Wade (oba Miami Heat), Derrick Rose (Chicago Bulls), Dwight Howard (Orlando Magic), LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers) in Chauncey Billups (Los Angeles Clippers).

Zaradi poškodbe pa je nastop za francosko reprezentanco v Londonu odpovedal Joakim Noah, sin nekdanjega teniškega igralca Yannicka Noaha, ki je zdaj košarkar Chicago Bulls.

Deron Williams ostaja član New Jersey Nets

Deron Williams | Avtor: Reuters Reuters
Deron Williams bo tudi v naslednji sezoni košarkarske lige NBA igral v dresu ekipe Nets. Moštvo iz New Jerseyja, ki se bo v novi sezoni s selitvijo v New York preimenovalo v Brooklyn Nets, se je z Williamsom uskladilo o petletni pogodbi, ki bo košarkarju prinesla 98 milijonov ameriških dolarjev (78 milijonov evrov).

Osemindvajsetletni Williams je v ligi NBA v povprečju dosegal po 17,6 točke in 9,2 podaje, lani pa se je pridružil mrežicam. Williams, član ameriškega zlatega olimpijskega moštva iz Pekinga, je odločitev sporočil na socialnem omrežju Twitter, kjer je zapisal: "Danes sem sprejel težko odločitev." Zraven pa je pripel logotip mrežic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.