Šport > Košarka
4979 ogledov

NBA as brutalno nad Trumpa: "Je***i klovn, utihni in rajši naredi nekaj!"

J. R. Smith Profimedia
Košarkarski zvezdnik očitno ne spada med privržence trenutnega predsednika Združenih držav Amerike...

Ameriški predsednik Donald Trump slovi za velikega ljubitelja socialnega omrežja Twitter, kjer si najpogosteje daje duška nad različnimi mediji in novinarji.

Tokrat se je nanje spravil, ker naj bi po njegovem širili številne lažne novice o epidemiji koronavirusa.

"Vsi ti številni bedni mediji si izmišljujejo in poročajo o zgodbah, kjer si dejstva izmislijo, in za katera vedo, da so napačna. Pri tem citirajo neimenovane vire, ki preprosto ne obstajajo. To so nevarni in podli ljudje, ki so pripravljeni narediti karkoli, da bi uspeli. RAZKRIJTE SVOJE VIRE!" je zapisal Trump.

Donald Trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Eden izmed zadnjih čivkov prvega moža ZDA pa je očitno razbesnel NBA zvezdnika J. R. Smitha, saj se je odločil, da mu odgovori na naravnost brutalen način.

"Človek, utihni! Rajši naredi nekaj! Je***i klovn"

Smith je sicer že nekaj časa brez kluba, z lansko sezono pa je zaključil štiriletno epizodo pri ekipi Cleveland Cavaliers. Pred tem je nastopal še za moštva New York Knicks, Denver Nuggets in New Orleans Hornets, eno sezono pa je preživel tudi na Kitajskem.

Leta 2016 je s Clevelandom osvojil šampinoski prstan, leta 2013 pa je bil izbran za Najboljšega šestega moža. Tekom svoje NBA kariere beleži povprečje 12,6 točk, 3,2 skokov in 2,1 asistenc na tekmo.

JR Smith Finale NBA Šport Odločila sodniška napaka in ena najneumnejših potez v zgodovini lige NBA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice