Šport > Košarka
17 ogledov

NBA-jevec ni bil kos desetletnici

stephen curry Youtube
Stephen Curry, udeleženec All-Star tekme košarkarske lige NBA, je v metanju trojk moral priznati premoč desetletni spletni senzaciji Jaden Newman.

lestvica trojke nba | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Košarkar Golden State Wawrriors in eden najboljših izvajalcev metov izza črte na svetu je med pripravami na All-Star tekmo, ki bo 15. februarja v New Yorku, spoznal dostojnega tekmeca. Desetletna Jaden Newman, ki jo je lani rekrutirala univerza v Miamiju, se je s svojimi košarkarskimi spretnostmi proslavila na spletnem portalu YouTube, njena najnovejša žrtev pa je postal košarkar Golden State Warriors.

Zvezdnik vodilnega moštva lige in nadobudna košarkarica sta se pomerila v metanju trojk, zmage pa se je veselila Jaden, ki si je pred tem izborila še opravičilo za izostanek od pouka.

Curry, sin nekdanjega košarkarja Della Curryja, sicer velja za enega najboljših izvajalcev metov iz razdalje. Z osebnim rekordom 11 zadetih trojk na tekmo zaostaja le za rekordom Kobeja Bryanta (12) in Donyella Marshalla (12). S 43 odstotki zadetih metov izza črte se na večni lestvici nahaja na odličnem četrtem mestu. V sezoni 2012/2013 je z 272 doseženimi trojkami postavil nov rekord najmočnejše lige na svetu. S soigralcem Klayom Thompsonom, s katerim sta v lanski sezoni skupaj zadela 484 metov izza črte, si delita vzdevek ''Splash Brothers''.

jaden newman trojka | Avtor: Youtube Youtube

 

Komentarjev 1
  • wyatt 10:50 08.februar 2015.

    goo.gl/Ph9YyRPaidverts je unikaten koncept mešanice PTC (paid to click) in Revenue Share. Zaslužek je odvisen od vaše vztrajnosti, začetni vložek NI POTREBEN (tako ni bojazni da bi izgubil svoj denar). Posebnost so BAP točke. Več ko jih imaš, boljše ...prikaži več oglase dobivaš. Ko zaslužiš 1$, ga vložiš nazaj v oglaševalno kampanjo, prejmeš večje število BAP točk, ki ti nato zagotovo prinesejo za 1.55$ oglasov. Klikanje ti dnevno vzame od 30 do 60 min, odvisno od števila oglasov. Stran ne obljublja velikega zaslužka že od začetka, ampak s pridnim delom lahko v nekaj mesecih že nekaj zaslužiš. Po prijavi najprej klikaš aktivacijske oglase, ki ti prinesejo BAP točke, te točke pa se nato spremenijo v plačane oglase.goo.gl/Ph9YyR