Šport > Košarka
4933 ogledov

NBA zvezdnik pretepel ženo, ob njenih besedah se trga srce

Miles Bridges Profimedia
Košarkarski zvezdnik je bil aretiran zaradi fizičnega napada na soprogo. Ta je posledice njegovih udarcev delila na spletu.

Mychelle Johnson je prekinila molk po aretaciji njenega moža Milesa Bridgesa, enega najboljših košarkarjev NBA moštva Charlotte Hornets, ki je osumljen fizičnega napada na partnerko in povzročitve telesnih poškodb.

Po navedbav TMZ-ja se je član sršenov, kluba v lasti velikega Michaela Jordana, sam predal policiji, kasneje pa so ga po plačilu 130.000 dolarjev varščine izpustili na prostost.

Johnsonova, ki moža obtožuje fizičnega in psihičnega nasilja, se je po aretaciji oglasila na družbenih omrežjih, kjer je predložila več dokazov telesnih poškodb in izvid zdravniškega pregleda. Svojo objavo je začela s črno prazno stranjo kot simboličen prikaz njenega trenutnega počutja.

"Žal mi je, da je prišlo tako daleč, vednar ne morem več ostati tiho. Dovolila sem si, da je nekdo uničil moj dom, me zlorabljal na vse možne načine in povzročil doživljenjske travme najinima otrokoma. Ničesar mi ni treba dokazovati, ne bom pa dopustila, da nekdo, ki je zmožen takšnih grozot, ne pokaže nobenega obžalovanja in mene prikazuje v napačni luči. Ne bom več dopustila ljudem, ki so mu blizu, da me utišujejo in lažejo v njegov prid. To je neetično, nemoralno in bolno!" je zapisala soproga NBA zvezdnika.

"Zlomljen nos in zapestje, predrt ušesni bobnič, natrgane vratne mišice, ker me je davil do nezavesti, in pretes možganov. Ne potrebujem sočutja, nočem pa, da bi moral še kdo prestajati kaj podobnega. Želim si, da si ta oseba najde pomoč, ker si moja otroka zaslužita več," je dodala.

Iz Bridgesovega kluba so sporočili, da so trenutno v fazi pridobivanja informacij, zadeve pa do nadaljnjega ne bodo več komentirali.

Miles Bridges je bil z 20,2 točke na tekmo prvi strelec Charlotte Hornets v lanski sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.