Šport > Košarka
6157 ogledov

NBA zvezdnik: "Vseeno mi je za svetovno prvenstvo

Jimmy Butler Profimedia
Eden največjih zvezdnikov lige NBA ni želel komentirati trenutnega dogajanja na SP v Aziji.

Košarkarski as Jimmy Butler, nekdanji soigralec Gorana Dragića v moštvu Miami Heat, se trenutno mudi v New Yorku, kjer ga redno videvajo na tribunah Flushing Meadowsa, prizorišču zadnjega grand slama sezone za OP ZDA. 

Ameriški košarkar je kot velik ljubitelj teniške igre eden izmed številnih zvezdnikov, ki v teh dneh podrobno spremljajo športni spektakel v velikem jabolku.

Butler je trenutno povsem osredotočen na teniško dogajanje, medtem ko se je njegova 'prva ljubezen' začasno znašla na stranskem tiru, čeprav vzporedno s turnirjem za veliki slam poteka tudi košarkarsko svetovno prvenstvo, ki se je že prevesilo v izločilne boje. Tam zelo dobro kaže tudi reprezentanci ZDA, ki se je po visoki zmagi nad Italijo že uvrstila v polfinale tekmovanja.

Toda Butlerju to ni v interesu, kar je iz prve roke izvedel novinar srbskega Sportkluba Saša Ozmo, ki se je zvezdniku približal po enem izmed teniških obračunov. "Ne dajem nobenih izjav," ga je gladko zavrnil Butler.

V upanju, da bi morda vseeno pridobil komentar glede svetovnega prvenstva v Aziji, se je Ozmo predstavil ter ga seznanil s svojim poklicem in državo izvora, toda Butler se ni pustil omehčati. "Vseeno mi je za svetovno prvenstvo," je dejal košarkar in odšel svojo pot.

Jimmy Butler | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.