Šport > Košarka
173 ogledov

NBA zvezdnik zaradi incidenta s strelnim orožjem v velikih težavah

Malik Beasley Profimedia
Malik Beasley se je znašel v težavah z zakonom.

NBA košarkar Malik Beasley, ki igra za ekipo Minnesota Timberwolves, se je znašel v velikih težavah. Kot poročajo ameriški mediji, so 23-letnika ovadili zaradi groženj z nasiljem in posedovanja prepovedanih drog.

Ameriško tožilstvo košarkarja preganja zaradi njegove domnevne vpletenosti v incident s strelnim orožjem, ki naj bi se prejšnji mesec zgodil pred njegovim domom v Plymouthu.

Malik Beasley | Avtor: Profimedia Profimedia

Do incidenta naj bi prišlo 26. septembra, ko naj bi Beasley naključnemu paru, ki se je ustavil pred njegovo hišo, grozil z avtomatsko puško, naj izgine z njegovega posestva.

Zadeva je prišla do policije, ki je pridobila nalog za preiskavo doma in odkrila tri kose strelnega orožja, vključno z jurišno puško, pa tudi več kot 42,5 g posušene marihuane, ki je v zvezni državi Minnesota v tej obliki nezakonita.

Montana Yao Zaradi dekleta Šport Kamere ujele brutalen pretep NBA zvezdnika in NFL igralca zaradi dekleta

Poročilo še dodaja, da je posnetek nadzorne kamere v hiši pokazal, da je Beasley prijel puško in hodil zunaj, medtem ko je nosil enaka oblačila, kot jih je opisal par.

Malik Beasley | Avtor: Profimedia Profimedia

Iz njegovega moštva Timberwolves so navedli, da so seznanjeni z obtožbami.

"Te obtožbe jemljemo resno in v tem trenutku čakamo, da se začne pravni postopek," so sporočili. Tudi Beasleyevo ženo, 23-letno Montano Heleno Yao, so obtožili nezakonite posesti mamil.

Beasley se je februarja pridružil Minnesoti v veliki menjavi, v katero so bila vpletena še moštva Houston Rockets, Atlanta Hawks in Denver Nuggets.

Malik Beasley | Avtor: Profimedia Profimedia

Pri novi ekipi je nato naravnost eksplodiral, saj je za Minnesoto povprečno dosegal 20,7 točk, 5,1 skoka ter 1,9 asistenc na tekmo, kar je približno 12,5 točk, 3 skoke in asistenco na tekmo več od povprečja kariere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.