Šport > Košarka
29247 ogledov

Ne boste verjeli, s kom se druži Dragić, medtem ko čakamo njegovo odločitev

Goran Dragić Bogdan Bogdanović Instagram
Velika junaka finala Eurobasketa 2017 skupaj uživata v čarih Beograda.

Legendarni slovenski košarkarski kapetan Goran Dragić, ki se še vedno ni dokončno odločil, ali bo pomagal Sloveniji braniti naslov prvaka na prihajajočem Eurobasketu, se te dni zadržuje v Beogradu.

Tako lahko namreč sklepamo po fotografiji, ki jo je novi član NBA ekipe Chicago Bulls objavil na svojem Instagram profilu. Na omenjeni sliki namreč uživa v družbi srbskega košarkarskega zvezdnika Bogdana Bogdanovića v eni izmed beograjskih restavracij na obali Save.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Dragićeva družba pa je še toliko bolj zanimiva, saj vsa Slovenija z nestrpnostjo pričakuje Goranovo odločitev, če se bo morda še zadnjič vrnil v slovensko reprezentanco in nam pomagal na Eurobasketu, Dragić pa se medtem druži ravno s košarkarjem, s katerim sta pred petimi leti bila neverjeten boj v samem finalu Eurobasketa, katerega je na koncu dobila Slovenija, oba zvezdnika pa sta bila najboljša strelca svojih reprezentanc.

Morda pa ga prav Bogdanović uspe prepričati, da se še zadnjič pomerita iz oči v oči tudi v reprezentančnem dresu, v boju za evropski prestol.

Goran Dragić Bogdan Bogdanović | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Avatar olor
    olor 23:11 29.julij 2022.

    Ne vem kaj ima za tuhtat. Al pa naj zgine v srbijo.