Šport > Košarka
24021 ogledov

"Luka v formi? Pri vseh teh pivih?

Spencer Dinwiddie Print Screen Spencer Dinwiddie je ob izjavi sogovornika ostal odprtih ust.
Nekdanji NBA-jevec Brandon Jennings je presenetil košarkarsko javnost z obtožbami na račun Luke Dončića.

Luka Dončić je bil ena izmed tem najnovejšega podkasta Gilberta Arenasa, v katerem sta tokrat gostovala bivši član Dallas Mavericks Spencer Dinwiddie in Arenasov redni gost, nekdanji NBA-jevec Brandon Jennings.

Beseda je med drugim tekla o tem, kaj bi moral Dončić spremeniti, da bi njegova ekipa postala realen kandidat za osvojitev naslova NBA prvaka. "Moral bi se spraviti v formo," je kot iz topa izstrelil Jennings in s tem izzval presenečeno reakcijo sogovornikov.

O nekdanjem soigralcu se je nato razgovoril tudi Dinwiddie, ki pa je bil za razliko od Jenningsa mnogo previdnejši pri izbiri svojih besed.  "O, šit, to je težko. Luka je moj prijatelj, pa tudi Dallas imam rad," je previdno začel Dinwiddie. "Igra v obrambi, seveda," se je vendarle opogumil.

"Sicer se trudi prispevati v tem pogledu, vendar bi lahko igral še bolje in prišel do točke, kjer ga nasprotniki ne bi načrtno iskali. Nikoli ni dobro, kadar je tvoj najboljši igralec tarča v obrambi," je dodal ameriški košarkar, ki meni, da se bo tudi Dončić sčasoma moral prilagoditi. "Ko mu bodo sestavili pravo ekipo, bo verjetno moral za odtenek spremeniti način igranja. To je to."

Brandon Jennings | Avtor: Print Screen Brandon Jennings meni, da Luka Dončić ni v dobri fizični formi. Print Screen
"Spravi se v formo in se nehaj pritoževati," je besedo spet prevzel Jennings. "Ali misliš, da ni v formi?" je na tem mestu vprašal Arenas, Jennings pa je odvrnil: "Moral bi se nehati pritoževati. Zakaj se neprestano prereka s sodniki?"

"Ampak ali res meniš, da ni formi?" je spet zanimalo Arenasa. "Ali je v formi? Pri vseh teh pivih?" je v smehu z vprašanjem vrnil Jennings.

"Kar zadeva njegovo formo," se je vmešal Dinwiddie. "Luka je v formi, ampak če se pogovarjamo o elitni ravni, ko je nekdo zmožen vedno prispevati svoj delež pod obročem, kot na primer igralci tipa LeBron in Giannis, potem ne. Zna pa igrati košarko," je poudaril Dinwiddie.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Dragonja 10:19 28.maj 2023.

    Končno mu je en natočil čašo piva resnice,to ni prvi,ki misli,da se preveč sprosti.Je pa še vedno daleč najboljši,najbolj atraktiven..Škoda pa bi bila,da bi šel po stopinjah očeta kar se tiče prehrane,pijače.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:30 26.maj 2023.

    Cevapi pleskavice raznjici lepinja in kajmak pa malo piva za povrhu in forma je ostala v Srbiji.