Šport > Košarka
25 ogledov

Neprecenljiva reakcija NBA zvezdnika

navijač sredinec
1/2
Vine
Košarkarski zvezdnik Russell Westbrook je na uvodni tekmi nove sezone lige NBA spravil ob živce navijača Philadelphie 76ers in se izkazal s športno reakcijo.

Russell Westbrook je na gostovanju v Philadelphii dosegel 32 točk, 12 skokov in devet podaj ter Oklahomo City Thunder popeljal do prve uradne zmage po odhodu Kevina Duranta.

Tekmo v dvorani Wells Fargo Center je zaznamoval navijač Philadelphie v dresu nekdanjega zvezdnika 76ers Allena Iversona, ki se je v prvi četrtini znašel iz oči v oči z Westbrookom in mu pokazal oba sredinca.

Ameriški košarkar se na provokacijo ni odzval in navijaču namenil le pogled, češ, kdo je ta tip? Z mirno reakcijo se je bržkone izognil zajetni denarni kazni, varnostniki pa so provokatorja predčasno pospremili iz dvorane.

''Noro, kajne? Obrnil sem nov list. Ne ukvarjam se s tem, saj me je nazadnje stalo 25.000 dolarjev. Z navijačem bo vse v redu. Govorijo in delajo lahko, kar hočejo, moja naloga je, da igram košarko,'' je pojasnil Westbrook.

Vročekrvni navijač Philadelphie je sedel v drugi vrsti ob robu igrišča. Ko se mu je Westbrook v nekem trenutku preveč približal, je iztegnil oba sredinca in zavpil: ''Je*i se!''

Incident je dobro videl tudi center Oklahome Steven Adams, ki je navijaču nekaj zabrusil in Westbrooka potegnil stran. ''Nisem rekel nič posebnega. Tega se pač ne počne. To je stvar spoštovanja. Igramo. Ne moreš si domišljati, da si ne vem kako pogumen, ker se te ne smemo dotakniti. Tega se ne počne. Nisem hotel, da bi bil Westbrook izključen, zato sem mu rekel, naj se pomiri,'' je povedal Adams.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.