Šport > Košarka
12 ogledov

Netsi se bodo spomnili tudi Dražena

Dražen Petrović je blestel pri Netsih in tujcem odprl vrata v NBA. (Foto: slamon Slamonline.com
Profesionalna ekipa lige NBA New Jersey Nets se bo v svoji zadnji tekmi pred selitvijo v New York spomnila največjih košarkarjev, ki so kdajkoli nosili njihov dres. Med njimi je tudi najboljši hrvaški košarkar vseh časov Dražen Petrović.

New Jersey Nets se bodo po koncu letošnje sezone preselili v New York, kjer bodo nato igrali pod imenom Brooklyn Nets. Zadnje srečanje v Prudential Centru bodo odigrali 23. aprila proti Philadelphii. "Na našem zadnjem srečanju v New Jerseyju želimo pokazati globoko spoštovanje do igralcev in trenerjev, ki so bili del te organizacije med našim 35-letnim bivanjem v tej državi. V ponedeljek bi radi skupaj z našimi navijači proslaviti našo zgodovino," je ob tem dejal direktor Nets Brett Yormark.

Generalni menedžer Billy King ga je dopolnil: "Igralci, kot so Buck Williams, Dražen Petrović, Derrick Coleman, Michael Ray Richardson in Jason Kidd, so v določenem delu svoje kariere Jersey imeli za svoj dom. Na naši zadnji tekmi se želimo posvetiti bogati zgodovini lige NBA v tej državi."

Večina igralcev bo osebno prisotnih na svečanosti, vseh tistih, ki jih ne bo, pa se bodo spomnili s pomočjo videoprispevkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.