Šport > Košarka
30 ogledov

Nevarni Volkovi in super debi Shaqa

1/10
Žurnal24 main
Na NBA Europe Live so Timberwolves tudi z Knicks odigrali zelo dobro. Na drugi strani luže so Suns visoko izgubli z Raptors. Dragić je zadel eno trojko. Za Celtics je z osmimi točkami debitiral Shaquille O'Neal.
Phoenix Suns so v Vancouvru visoko (78:129) izgubili s Toronto Raptors. Goran Dragić, ki ni bil v prvi peterki, je v 14 minutah zadel eno trojko.

Po zmagi nad Los Angeles Lakers so Minnesota Timberwolves dobili še drugo tekmo na turneji NBA Europe Live. V pariški dvoranI Bercy so s 106:100 premagali New York Knicks. Pri zmagovalcih sta izstopala Kevin Love in Martell Webster s po 17 točkami, medtem ko sta bila najboljša igralca Kratkohlačnikov Anthony Randolph s 14 in Amare Stoudemire z 11 točkami. Slednji, največja okrepitev moštva iz New Yorka v zadnjih nekaj letih, je zadel le štiri izmed 11 metov in tako kot večina soigralcev ni navdušil. Zdi se, da je prenovljena ekipa Knicksov še naprej premalo nadarjena in s premalo kakovostnih igralcev, da bi se končno lahko resno borila za končnico.

Shaquille O'Neal je debitiral za svoj novi klub  Boston Celtics in z osmimi točkami ter trdo obrambo pomagal do zmage s 93:65 nad Philadelphio 76ers.

Na drugi strani Timberwolves tri tedne pred začetkom rednega dela kažejo zelo dobro igro (v obrambi igrajo, kot bi šlo zares) in imajo celo vrsto mladih in zelo nadarjenih košarkarjev. Morda v zelo močni zahodni konferenci presenetijo. Eden tistih, ki bi jim lahko občutno pomagal do tega, je stari znanec "naše" lige NLB Nikola Peković. Nekdanji član Partizana in zadnji dve sezoni Panathinaikosa je v 15 minutah na parketu dal 11 točk, imel šest skokov in bil dominanten pod košem. Evropska turneja lige NBA se bo sklenila ta četrtek, ko z Barcelono igrajo aktualni prvaki Lakers z našim Sašo Vujačićem.

Liga NBA, predsezona, tekme 6. 11.:

New York Knicks : Minnesota Timberwolves 100:106 (v Parizu)
Randolph 14, Stoudemire 11; Webster in Love po 17

Phoenix Suns : Toronto Raptors 78:129 (v Vancouvru)
Dudley 10, Dragić 3, 2 sk. (14 min); Kleiza 20, DeRozan 16

Charlotte Bobcats : Oklahoma City Thunder 93:97
Boston Celtics : Philadelphia 76ers 93:65
Memphis Grizzlies : Indiana Pacers 87:85

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.