Šport > Košarka
31762 ogledov

Neverjetno, takole si je Dončić na treningu privoščil selektorja Sekulića

Luka Dončić s potegavščino KZS/Twitter
"Fantje so pač fantje," so zapisali na družbenih omrežjih Košarkarske zveze Slovenije, potem ko si je Luka Dončić privoščil selektorja Sekulića.

Slovenski košarkarji so očitno v Malago, kjer jih čakata močni pripravljalni tekmi s Španci in Američani, prišli dobro razpoloženi. To dokazuje tudi spodnji (vdelani) videoposnetek, ki ga je Košarkarska zveza Slovenije delila na družbenem omrežju X. In glavni akter? Nihče drug kot prvi virtuoz reprezentnace Luka Dončić.

Za hece vselej razpoloženi Ljubljančan si je tokrat privoščil kar selektorja Aleksandra Sekulića. Medtem ko je prvi povelnjik slovenske reprezentance dajal izjavo medijem, je Luka Dončić v roke vzel daljinec drona in daljinsko upravljano letečo pripravo usmeril Sekuliću točno nad glavo. Šokiran, ko je zbiral misli za izjavo medijem, je selektor le institktivno pogledal v zrak in se premaknil za nekaj korakov. Dončićeva misija je uspela, kakopak je na stolih ob igrišču izbruhnil smeh ... 

Več kot očitno dobro razpoložene Slovence že danes čaka tekma s Španijo (21.30), po naših informacijah pa bodo na španskih tleh slovenski košarkarji imeli tudi lepo podporo slovenskih navijačev. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • rd2dmk2 08:35 12.avgust 2023.

    spet dokaz da se kaže kdo je osel. ne tisti ki riga , ampak tisti, ki temu celo ploska.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:10 12.avgust 2023.

    Vragolija? Ne . To je samo dokaz da trener nima nobenega spoštovanja in avtoritete.

  • Dejan Vehovec 21:12 11.avgust 2023.

    pobalinska objestnost preplačanega košarkarskega polboga. nepredstavljivo da bi to svoje čase pred osvojitvijo prstana naredu Jordan Jacksonu, Magic Rileyu, Duncan Popovichu ......, kdorkoli že avtoritetam kot so Obradović, sagadin, Nikolić, Žeravica ...... Sekulić avoritete nima in si jo ni pridobil, ...prikaži večl, kako se bo to kazalo v produkciji je jasno vnaprej. nazadnje bomo imeli nov Katanec Zahović par