Šport > Košarka
14926 ogledov

Noro, kako so Španci preimenovali Luko Dončića. Domiselno, ni kaj

Luka Dončić Twitter
Domišljija ne pozna meja! In tokrat so jo spretno uporabili organizatorji košarkarskega spektakla v Malagi.

Tokrat so si izjemno domiselno besedno igro privoščili pri španski košarkarski zvezi, ki je tudi organizator spektakularnega turnirja v Španiji. Natančneje v Malagi, kjer se bodo ta konec tedna pomerile reprezentance ZDA (aktualni olimpijski prvaki), Španije (aktualni svetovni in evropski prvaki) ter Slovenije (evropski prvaki iz Istanbula 2017).  

Številni košarkarski zvezdniki so magnet za špansko košarkarsko javnost, jasno pa je, da je zvezdniški turnir v Malago privabil tako številne tuje privržence košarke kot tudi strokovnjake in novinarje. Dogodek je, kot gre sodit iz objav na družbenih omrežjih, pripravljen na visoki ravni, košarkarji veliko časa namenijo promociji tega športa. 

Ogromno zanimanja seveda požanje tudi Luka Dončić, ki opravi veliko promocijskega dela. Tako so ga ob pripetem videoposnetku na družbenih omrežjih organizatorji preimenovali kar v Luka DRONčić. Upravičeno, kajne? 

"Zelo sem vesel, da sem tukaj. Veliko let sem preživel v Španiji, tako da … očitno sem španščino malce pozabil … (smeh). V ponos mi je, da sem spet tukaj," je v video izjavi, ki jo je v svet poslala španska košarkarska zveza, pred tekmo s Španci povedal Dončić, eden najbolj obleganih zvezdnikov spektakla v Malagi. Dončiću se je v španski izjavi malce zataknil jezik, a se je spretno izvlekel in pošteno nasmejal zbrane novinarje. Več pa v spodnjem videu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.