Šport > Košarka
1958 ogledov

Noro! LeBron z eno potezo osmešil tri Jezernike

Print screen
Košarkarski superzvezdnik se poigrava s svojimi tekmeci.

LeBron James je poskrbel za najlepšo podajo na gostovanju pri Los Angeles Lakers, kjer so aktualni finalisti lige NBA Cleveland Cavaliers morali priznati premoč domačim košarkarjev s 113:127.

James, ki je v 31 minutah dosegel 24 točk, 10 skokov, 7 podaj, ukradeno žogo in blokado, je znova dokazal, zakaj velja za enega najbolj vsestranskih košarkarjev lige.

Konjeniki so imeli v drugi četrtini napad pri zaostanku z 58:63, žogo pa je na črti za tri točke sprejel James. S pogledom se je obrnil proti ostrostrelcu Kylu Korverju in ukanil tri košarkarje LA Lakers.

lebron james | Avtor: Print screen Print screen

Veliko napako si je privoščil domači center Brook Lopez, ki je stekel proti branilcu in Anteja Žižića pustil povsem neoviranega. Hrvaški košarkar je nato sprejel Jamesovo podajo "na slepo" in neovirano zabil. Vredno dvakratnega ogleda!

Po LeBronovih stopinjah gre tudi njegov sin James Jr., znan pod vzdevkom Bronny. Mladi košarkar še naprej navdušuje v srednješolski konkurenci in se kali v enega najboljših košarkarjev svoje generacije. Tokrat si je izposodil nekaj trikov iz knjige zvezdnika Golden State Warriors Stephena Curryja.

LeBron je pred časom dejal, da je njegov sin pri 13 letih boljši strelec, kot je bil on, želi pa si, da bi se nekoč lahko pomerila na tekmi lige NBA. Če bo Bronny nadaljeval v takšnem ritmu, bi lahko v nekaj letih uresničil očetovo željo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice