Šport > Košarka
19 ogledov

Ob prihodu Iversona izredno stanje

"V kaj sem se spustil ...?" Nepotrjena izjava Allena Iversona ob prihodu na leta
1/2
Žurnal24 main
Košarkarski superzvezdnik Allen Iverson je priletel v Istanbul in skorajda izzval nerede. Fanatični navijači Bešiktaša so si namreč želeli od blizu ogledati košarkarja, ki bo igral za štiri milijone dolarjev.
Preden odidem, bom znal veliko turščine!
Allen Iverson ob prihodu v Istanbul

Nekdanji zvezdnik lige NBA Allen Iverson je v ponedeljek končno priletel v Turčijo, kjer bo pri tamkajšnjem prvoligašu Bešiktašu odprl novo poglavje v zelo barviti karieri. Navijačem obljublja "nekaj, česar še niso videli". Tudi vsega vajeni Iverson pa verjetno ni pričakoval tako številčnega sprejema, saj so navijači in naključni mimoidoči povsem blokirali letališče Kemala Atatürka. Z malce šokiranim izrazom na obrazu je ob spremstvu varnostnikov, oblečen v svoj novi dres s številko štiri, le prišel do avta in se odpeljal proti hotelu. NE SPREGLEJTE VIDEA

Za dvoletno zvestobo istanbulskemu prvoligašu bo Iverson dobil štiri milijone dolarjev, mnogi pa nepričakovano turško epizodo vidijo kot možnost, da mnogokrat problematični "The Answer" spet ujame formo za igranje v ZDA. Najverjetneje bo Iverson debitiral 13. novembra, ko bo Bešiktaš v domači dvorani gostil Oyak Renault.

"Bili so izjemni," je Iverson dejal o navijačih, ki so ga pričakali na letališču. "Najbolj pomembno je biti sprejet, zaželen in cenjen." In še ena za rubriko 'saj ni res, pa je': "Preden odidem, bom znal veliko turščine!" Američan, ki zna tuji jezik? Smisla za humor kot kaže Iverson še ni izgubil, gotovo pa bo ob povratku čez lužo vice o Muju in Hasu govoril v turščini. Ali pač?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.