Šport > Košarka
10 ogledov

Obračun točno opoldne

Olimpija bo igrala točno ob 12:00. Žurnal24 main
Po ničli v petem kolu se slovenska trojica v šestem nadeja več uspehov. Helios in Slovan bosta tekmi odigrala že v soboto, v nedeljo pa se bosta v Tivoliju spopadla Union Olimpija in Cibona.

Tekma bo na sporedu točno opoldne, in to ne zaradi predsedniških volitev, ki bodo v nedeljo v Sloveniji; vodstvo lige NLB želi s tem eksperimentom preveriti odzivnost občinstva ter se približati španski in italijanski ligi. Tam so namreč najbolj gledani prav dvoboji, ki so na sporedu ob nedeljah opoldne. "Menim, da je ta termin tako za nas kot za Cibono ugoden, saj tako prve kot druge sredi tedna čaka evroligaški krst. A to ne pomeni, da ne bomo odigrali na polno. Igramo doma, hočemo biti zmagovalci, zato ne bo nobenega preračunavanja," pred tekmo meni trener Olimpije Memi Bečirović, ki nima težav s poškodbami: "Vsi so nared. Vrača se tudi kapetan Marko Milič, ki sicer še čuti posledice viroze, a bo v nedeljo zagotovo igral."

Težko delo čaka državne prvake iz Domžal, ki bodo gostovali pri Zagrebu. Bržkone misija nemogoče pa je pred Slovanovci, ki se bodo pomerili z FMP-jem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.