Šport > Košarka
29 ogledov

Obriti Nowitzki lahko spet poljubi ženo

Nowitzki Dallas Mavericks NBA brada britje brivnik Twitter Reševalni pas/Twitter
Nemški zvezdnik Dirk Nowitzki, član ameriškega moštva Dallas Mavericks, je po nedeljski zmagi svoje ekipe nad New Orleans Hornets končno obril svojo že zares dolgo brado, ki si jo je skupaj s soigralci kot del stave puščal vse dokler teličkom ni uspelo izenačiti števila zmag in porazov.

"Končno jo bo lahko spet poljubil," so zapisali pri popularnem nemškem tabloidu Bild, potem ko si je nemški zvezdnik Dirk Nowitzki v nedeljo po zmagi Dallas Mavericks nad New Orleans Hornets (107:89) le obril brado, ki si jo je puščal rasti vse od začetka januarja, v tem času pa se ga je "odpovedala" tudi njegova žena noseča žena Jessica Olsson.

Bradatega Nemca namreč ni želela niti poljubiti, medtem ko je Nowitzki neuspešno čakal na konec stave. Skupaj s soigralci bi se namreč obril v trenutku, ko bi njegov Dallas v ligi NBA izenačil število zmag in porazov in prišel do 50-odstotnega izkupička. Teličkom je tik pred koncem sezone le uspelo, a tudi to na koncu ni bilo dovolj za uvrstitev v končnico, brez katere so Teksačani ostali prvič po 13 sezonah.

Ko je Nowitzki ostal brez brade, je Dallas za nameček izgubil proti Memphis Grizzlies (97:103) in tekmovalno leto končal s 40 zmagami in 41 porazi. Izvrstnega Nemca, zaradi operacije kolena, ki mu je pokvarila večji del letošnje sezone, ga ne bo na letošnjem Eurobasketu v Sloveniji, lahko zdaj razveselijo zgolj zgodnje počitnice.

"Občutek je izjemen!" je po težko pričakovanem britju dejal Nowitzki, ki se bo s svojo življenjsko sopotnico kmalu razveselil tudi naraščaja.

Nowitzki Dallas Mavericks Denver Nuggets NBA brada | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.