Šport > Košarka
10 ogledov

Odigrati precej bolje kot proti Cedeviti

krka hemofarm baxter ABA
Novomeška Krka v drugem kolu pokala Eurocup gostuje pri francoskem Le Mansu. V primeru poraza bi se Dolenjci že močno oddaljili od prvih dveh mest v skupini F, ki vodita v naslednji krog tekmovanja.

"Resnično upam, da bomo zaigrali precej bolje kot v nedeljo proti Cedeviti. Prave priprave za Le Mans sicer nismo imeli. Po porazu in dolgem potovanju nas čaka izjemno težka naloga, vendar smo profesionalci in takšen je pač naš posel. Predvsem moramo tokrat zmanjšati število izgubljenih žog in igrati precej bolje v obrambi," je pred drugim gostovanjem v treh dneh dejal novomeški trener Nenad Trajković. Tekma se bo 
začela ob 20.30.

S slabo popotnico

"Poraz v Ligi ABA ni dobra popotnica pred tekmo z Le Mansom. Dobro smo se pripravili na Cedevito, a tega nismo znali pokazati na parketu. Upam, da nas pri Le Mansu ne poznajo in jih zato lahko tudi presenetimo. Za kaj takšnega pa bomo morali igrati precej bolje kot na zadnjih dvobojih," je pred potjo v Francijo dejal novomeški veteran Simon Petrov.

Tako Krka kot Le Mans sta pred enim tednom izgubila v prvem kolu tega evropskega tekmovanja. Novomeščani so morali doma priznati premoč Lietuvosu Rytasu, Francozi pa so klonili na gostovanju pri ukrajinskem Azovmašu. Nov poraz bo eno od obeh ekip že močno oddaljil od prvih dveh mest v skupini F, ki vodita v naslednji krog tekmovanja.

Pokal Eurocup, 2. kolo:

Skupina F

Ob 18.00:
Lietuvos Rytas – Azovmaš

Ob 20.30:
Le Mans – Krka

Lestvica: 1. Lietuvos Rytas 2 točki, 2. Azovmaš 2, 3. Le Mans 1, 4. Krka 1

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.