Šport > Košarka
12 ogledov

Odom na izhodnih vratih

V rednem delu so oba medsebojna obračuna Celticsov in Lakersov dobili košarkarji Žurnal24 main
Prvaki lige NBA Los Angeles Lakersi bodo morda ostali brez enega ključnih košarkarjev, Lamarja Odoma, ki ni zadovoljen s ponujeno pogodbo. Zanj so že pokazali zanimanje drugi klubi.

Los Angeles Times poroča, da naj bi bil lastnik Los Angeles Lakersov Jerry Bus zelo nezadovoljen z odločitvijo Lamarja Odoma, da zavrne ponujeno triletno pogodbo, ki bi košarkarju letno navrgla devet milijonov dolarjev. Odom in njegov zastopnik Jeff Schwartz naj bi zahtevala petletno pogodbo, po kateri bi Odom na leto zaslužil okroglih 10 milijonov dolarjev. Odom naj bi se po pisanju časopisa že pogovarjal z Dallas Mavericksi in Miami Heati, dvema moštvoma, ki mu lahko ponudita pogodbo, ki jo želi. 29-letnik je v lanski sezoni zaslužil 14,1 milijona dolarjev, v povprečju pa je v svoji karieri na srečanje dosegal 15,1 točke, 8,8 skoka in 4,2 podaje. V zadnji sezoni je njegovo povprečje padlo, v končnici, kjer je bil eden ključnih mož Lakersov, ki so osvojili svoj 15. naslov prvakov lige NBA, pa je v povprečju dosegel 12,3 točke in 9,1 skoka.

Iverson v Los Angeles
Allen Iverson
je blizu prestopa k LA Clippersom. 34-letni košarkar, nekdaj najboljši strelec lige NBA, je po odhodu iz Philadelphie, moštva, ki ga je prvo izbralo na naboru leta 1996, le še bleda senca nekdanjega zvezdnika. Pred sezono 2006/07 se je preselil v Denver, v zadnji sezoni pa pristal v Detroitu, kjer se nikakor ni znašel. Njegov zastopnik se je že odpravil v Las Vegas na poletno ligo in se sestal z vodilnimi možmi Los Angeles Clippersov, ki bi Iversona v prihodnji sezoni radi videli v mestu angelov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.