Šport > Košarka
18 ogledov

Odštekane frizure v NBA

Dennis Rodman je bil eden najprepoznavnejših obrazov lige NBA.
1/9
Žurnal24 main
Nemški spletni portal Kickz.com je izbral najbolj nore frizure košarkarske lige NBA. Eden od najbolj znanih kameleonov je nekdanji košarkar Chicaga Dennis Rodman.

"Pojedel bom lasten članek, če bo kdaj ta tip postal dober NBA-igralec," je napisal novinar Chicago Tribuna na dan nabora leta 2007, ko so Chicago Bullsi izbrali Francoza Joakima Noaha. Fant je plenil pozornost z bujno pričesko, ki je izpod kape štrlela na vse strani. Zato ni čudno, da je Rick Morrissey pomislil, da gre za cirkusanta. Na koncu je moral pojesti svoj članek, saj se je Noah izkazal. Dennis Rodman je bil dolga leta fantastičen skakalec in obrambni igralec, svetovno slavo pa si je prislužil s tetovažami in odštekanimi frizurami. Ben Wallace z "afro izgledom" deluje zastrašujoče, kot tudi Chris Andersen, znan tudi kot človek ptica. Adama Morrisona so klicali The Stache oziroma "brko", zaradi njegove ekscentrične pojave pa so ljudje hodili na tekme njegovih Bobcatsov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.