Šport > Košarka
34 ogledov

Okrvavljeni Dragić moral na šivanje

goran dragić Twitter/Miami Heat
Slovenski organizator igre je zaradi udarca s komolcem DeMarja DeRozana dobil osem šivov. Košarkar Miamija se je v tretji četrtini vrnil na parket in tekmo končal z 20 točkami.

Goran Dragić na predvečer svojega 30. rojstnega dne ni imel sreče, saj je znova dobil udarec v obraz, zaradi katerega je potreboval zdravniško pomoč.

Slovenski košarkar je v drugem polčasu spet stopil na igrišče in deset sekund pred koncem izsilil podaljšek, v katerem pa so bili za razliko pd prve tekme uspešnejši Raptorji, ki so izid v zmagah poravnali na 1:1.

Dragić je v zaključku druge četrtine poskušal zaustaviti hiter protinapad Toronta in v obraz ''pokasiral'' komolec DeMarja DeRozana. Sol na rano slovenskega reprezentanta je vtrl sodnik, ki mu je dosodil osebno napako. 

Dragić je zavpil na glavnega delivca pravice, nato pa se z okrvavljenim obrazom odpravil proti Miamijevi klopi. Med sprehodom so se ob Dragića obregnili navijači ob igrišču, ki so izzvali njegovo jezno reakcijo.

Kaj točno je razjezilo slovenskega branilca, ni znano.

Dragić je v zakulisju potreboval osem šivov- tri na notranji strani in pet na zunanji strani ustnice, v tretji četrtini pa se je vrnil na parket. Tekmo je končal z 20 točkami, štirimi skoki in štirimi podajami.

Slovenski organizator igre je, kot kaže, pravi magnet za neprijetne udarce v obraz. ''Izgubil sem že pet zob,'' je povedal pred drugo polfinalno tekmo vzhodne konference in dodal, da je v svoji karieri večkrat moral na šivanje. Na prvi tekmi s Torontom je dobil modrico, s katero pa se ni obremenjeval. ''Če nimam modrice, nisem zares igral,'' se je pošalil.

Lanskega decembra je na tekmi z Atlanto Hawks izgubil del zoba, ki je zahteval nenadejan obisk zobozdravnika, pred mesecem dni pa ga je na obračunu z Detroit Pistons v obraz zadel Spencer Dinwiddie''Dragić mora prenehati delati osebne napake s svojo glavo,'' so zapisali pri spletnem portalu Eurosport.

Podpišemo. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.