Šport > Košarka
18 ogledov

Olimpija: "Bertans ne zapušča kluba"

Bertans Otašević Union Olimpija Hemofram liga ABA ABA
Pri Unionu Olimpiji so se na uradni spletni strani odzvali na namigovanja, da naj bi Latvijec Davis Bertans zapustil klub. "Latvijec je iz osebnih razlogov odšel za nekaj dni v domovino," so zapisali pri zeleno-belih.

"V nekaterih spletnih medijih so se v zadnjem času pojavila namigovanja, da Union Olimpijo zapušča igralec Davis Bertans. Pojasniti moramo, da je Latvijec iz osebnih razlogov odšel za nekaj dni v domovino, s klubom pa ni prekinil pogodbe ali kakor koli obvestil klubskega vodstva o takšni nameri," so sporočili na spletni strani Uniona Olimpije. Poleg tega so pri zeleno-belih še ostro opozorili medije, ki objavljajo nepreverjene informacije o finančnih podrobnostih kluba.

"Pogodba z Davisom Bertansom ostaja veljavna in je v tem trenutku ni mogoče prekiniti ne iz finančnih, kot tudi ne iz katerih drugih razlogov, kar potrjuje tudi igralčev uradni zastopnik. Objave nepreverjenih ali neresničnih informacij o pogodbenih in finančnih podrobnostih klubskega poslovanja smatramo za klubu škodljive in bomo odslej po potrebi proti njim tudi ustrezno ukrepali," so še dodali pri Olimpiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.