Šport > Košarka
6 ogledov

"Olimpija na dobri poti za Top 16"

Memi Bečirović je prepričan, da Valencia ne bo presenetila v Stožicah. (Foto: Gr Žurnal24 main
Memi Bečirović. Nekdanji trener Uniona Olimpije, pod čigar taktirko je ta premagala CSKA, in selektor slovenske košarkarske reprezentance o porazu zmajev v Moskvi.

Kaj menite o tokratni predstavi Olimpije?
Tekma ni bila ravno kakovostna. CSKA je igral pod pritiskom, da mora zmagati, Union Olimpija pa je zelo slabo odprla tekmo. Uspeha jo je stala že igra v prvi četrtini. Nato so se nekako pobrali, a je bilo prepozno.

Kaj je šlo narobe v prvih minutah?
Na začetku Olimpija ni imela pravega ritma. Tudi CSKA se je dobro pripravil na tekmo in Ljubljančanom odvzel mete z razdalje. Tako je naredil razliko.

Ste pred sezono po štirih kolih Evrolige pričakovali tri zmage in le en poraz?

Vsekakor ne. Do zdaj so Ljubljančani igrali super. So pa tudi porazi sestavni del košarke. Menim, da so na dobri poti, da se uvrstijo med najboljših 16 ekip.

Naslednji tekmec je Valencia ...
Ta igra zelo slabo v španskem prvenstvu, tudi visoka zmaga proti CSKA ni merilo. Je premagljiva, pravzaprav sem prepričan, da v Stožicah nima možnosti za presenečenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.