Šport > Košarka
24 ogledov

Olimpija: Razprodano! Se že preprodaja!

Vstopnice za vse tri tekme Olimpije v Evroligi so pošle v manj kot uri. (Foto: Ž Žurnal24 main
Nekaj prerivanja na bencinskih črpalkah, nestrpno čakanje pred računalniškimi ekrani ... Vstopnice za domače tekme Olimpije v Evroligi so pošle v dobre pol ure. Zdaj se že preprodajajo!
Vstopnice
se na spletu že preprodajajo. Tudi na Bolha.com. Tudi po dvojni ceni!

Vstopnice za domače tri tekme Uniona Olimpije v TOP 16 Evrolige so se prodajale izključno v paketu treh tekem (Barcelona, Maccabi in Lottomatica). Kupili ste jih lahko tudi na zurnal24.si/vstopnice, a so pošle v nekaj minutah

Ostale možnosti za nakup so (bile) eventim.si, mojekarte.si in bencinski servisi Petrola po vsej Sloveniji. "Običajne" vstopnice (po 81, 63, 39 in 30 evrov) so prodali v dobre pol ure. Kako je to sploh možno? Govori se, da so jih številna podjetja imela rezervirana že vnaprej. Nekaj sto vstopnic za posamezno tekmo bodo sicer kasneje dali v prodajo, a na to se ne zanašajte najbolj. Če vstopnice torej ta hip nimate, je najbrž ne boste dobili več!

Takšna evforija kljub visokim cenam! 1. kategorija (vzporedno z igriščem): 81 evrov (na osebo), 2. kategorija (za košem): 63 evrov, 3. kategorija (zgornji sektor): 39 evrov, za dijake, študente in upokojence: 30 evrov, premium (prvih 10 vrst): 114 evrov, prva vrsta ob parketu (deluxe A): 450 evrov, druga vrsta ob parketu (deluxe B): 300 evrov in loža: 135 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.