Šport > Košarka
5 ogledov

Olimpija stoji na trdnih temeljih

1/2
Žurnal24 main
Konec leta je čas za obračune. Tega je v pogovoru za Žurnal24 dal direktor KK Union Olimpija Igor Dolenc. Trenutni dolg znaša še milijon in pol evrov.

Kljub temu da ima KK Union Olimpija v tej sezoni daleč največji proračun v zadnjih letih, rezultati pa so katastrofalni, direktor Igor Dolenc trdi, da ljubljanski klub stoji na trdnih temeljih. Zaradi podpisa novih sponozorskih pogodb se naš edini evroligaš ne zadolžuje več, trdi Dolenc, ki bo tudi letos 20 odstotkov od petih milijonov evrov visokega proračuna namenil sanaciji. Ta naj bi bila zaključena do sredine leta 2010. Medtem že potekajo pogovori o sestavi ekipe za prihodnjo sezono. "Radi bi čim prej sestavili moštvo, da bomo lahko drugo leto bolj konkurenčni," nam je v intervjuju še zaupal direktor Olimpije. Pogodbi Ivice Jurkovića , ki bržkone ne bo ostal pod Rožnikom, in Franka Robinsona potečeta pred novim letom. Daljši pogovor z Igorjem Dolencem si preberite v sredini številki časnika Žurnal24 .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.