Šport > Košarka
1 ogledov

Olimpija visoko premagala Hapoel

Marko Milič je po Jasminu Hukiču nov igralec zeleno-belih na seznamu poškodovani SPS
Union Olimpija je na predzadnji prijateljski tekmi na krilih Jasmina Hukića premagala izraelski Hapoel z 99:77. V nedeljo Olimpijo čaka še zadnja prijateljska tekma, sezono pa začenjajo v sredo.

Union Olimpija si je za konec pripravljalnega obdobja pustila še dve težki prijateljski tekmi z dvema izraelskima kluboma, ki naj bi pokazali, kako dobro se je ekipa pripravila na novo sezono. V soboto so ljubljanski košarkarji v kranjskogorski športni dvorani na tekmi s Hapoelom prikazali so odlično igro. Na krilih izjemno razpoloženega Jasmina Hukića, ki je dosegel 35 točk, so v zadnjem pripravljalnem koncu tedna zabeležili prvo zmago.


Jasmin Hukič je dosegel 35 točk. © union.olimpija.com

 
Zmaji so srečanje začeli izjemno, v prvi četrtini dosegli kar 41 točk in v tretji vodili že s 33 točkami prednosti. Na koncu so košarkarji sicer nekoliko popustili in zmagali z naskokom 22 točkami. Ob Hukiću sta se strelsko izkazala še Ronell Taylor z 18 točkami (15 jih je dosegel že v prvi četrtini) in Marko Milič s 13.

Sicer pa imajo košarkarji Union Olimpije v nedeljo še eno možnost, da pred začetkom nove sezone popravijo napake. V nedeljo jih v Zrečah čaka še prijateljska tekma z izraelskim Maccabijem, v sredo pa bo šlo zares. V 1. kolu NLB lige se bodo pomerili z mestnimi tekmeci Geoplin Slovanom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.