Šport > Košarka
25 ogledov

O'Neilu izginil potni list: ''Nisem ga izgubil''

jermaine o'neal EPA
Košarkarska ekipa Golden State Warriors je tekmo proti Toronto Raptors odigrala brez Jermaina O'Neala, ki je v nepojasnjenih okoliščinah ostal brez potnega lista.

Jermaine O'Neal je zaradi izgubljenega potnega lista ostal brez nastopa na tekmi v Torontu, kjer so Golden State Warriors izgubili proti Raptorsom (89:104). ''Nesporazum. Mislili smo, da ga imamo in se zmotili. Ne vemo, ali je bil ukraden ali izgubljen, izvedeli pa smo včeraj popoldne, tako da nismo imeli dovolj časa, da bi rešili težavo,'' je povedal trener bojevnikov Mark Jackson. O'Neal, razočaran, ker je moral ostati doma, je na Twittetju vehementno zanikal, da je odgovoren za izginotje potnega lista. ''Kot vodja, poslovnež in oče sem ponosen, da sem odgovoren, profesionalnen in uren. Nisem izgubil ali pozabil potnega lista,'' je zapisal, kasneje pa dodal: ''In verjemite mi, da ni nikogar v državi, ki bi bil bolj razočaran, da nocoj ne morem biti z ekipo.''

jermaine o'neal | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter




 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.