Šport > Košarka
73 ogledov

Ostal zvest za 48 milijonov v treh letih

 Andre Iguodala
Košarkar prvakov severnoameriške lige NBA Golden State Warriors Andre Iguodala, po katerem hrepenijo številne ekipe, bo ostal zvest ekipi iz Kalifornije-

Dnevnik USA Today je zapisal, da so bojevniki Andreju Iguodali ponudili triletno pogodbo, vredno 48 milijonov dolarjev, ki jo je 33-letnik tudi sprejel. Podpis bo v četrtek.

Lansko sezono je Iguodala, ki se je v soboto sestal tudi z lastniki Houston Rockets, prejel 11,1 milijona dolarjev, po novem pa bo ta znesek še višji ; zagotovljenih ima okoli 14 milijonov na sezono.

Poleg Iguodale in Stephena Curryja, ki bo od bojevnikov za pet sezon dobil 201 milijon dolarjev, so pri Golden Statu podaljšali sodelovanje še z dvema košarkarjema.

Shaun Livingtson bo podpisal triletno podaljšanje za 24 milijonov dolarjev, David West pa bo pri 36 letih odigral še zadnjo sezono za minimalno plačo 2,3 milijona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.